Petek Servisi

Wiki Article

Additional Hamburger icon An icon accustomed to represent a menu that can be toggled by interacting using this icon.

Peteğin hortum kullanılarak basınçlı suya maruz bırakılması ile temizleme işlemi başlar. Bu işlem su kirliden temize geçene kadar devam eder.

Kombi Petek Temizleme ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek two dakika içinde talebini oluştur.

Tahliye Kabı: Temizleme işlemi sırasında petek içinde biriken kir ve çamurun dışarıya tahliye edilmesi için bir kabın kullanılması gerekebilir.

Kontrol ve bakım konusunda tecrübemizden yararlanınız. Tamir edilmeyen kombi cihazlar da kış faturanıza yansıtılacaktır. Isınmayan ve iyi çalışmayan bir kombinin sonbaharda bir kez bakımı yapılmalıdır.

Öncelikle petek ve radyatör temizleme işi bilinçli şekilde ve uygun ekipmanlarla yapılmalıdır. Uygun ekipman olarak da kaliteli bir PETEK TEMİZLEME MAKİNESİ kullanılmalıdır.

Çok iyi iş çıkardılar peteklerımı temızledıler kombıye bakım yaptılar bu işlemler 2.five saat sürdü ve çAlright memnun kaldım işleri bıttıkten sonra son kontrolllerı yaptılar ısınmayan petek çOkay güzel ısınmaya basladı ellerıne kollarına saglık herşey ıcın teşekkür ederım ve herkese tavsıye ederım çok memnun kalırsın ve o kadar ılgılılerkı sorduğum bütün sorulara gereklı cewapları verdıler tekrardan teşekkür ederim

Kış boyunca gereksiz yere daha fazla yakıt ve doğalgaz harcamanıza karşın dilediğiniz gibi, konforlu bir şekilde ısınamıyor iseniz profesyonel çözümlerimiz'den yararlanmak için bizimle iletişime geçmeniz zamanı gelmiş demektir.

Petek temizliği işlemi teknik bilgi ve deneyim gerektiren bir işlem olduğundan, eğer bu konuda deneyiminiz yoksa ve nasıl yapılacağı konusunda emin değilseniz, bir uzmana danışgentlemanız veya profesyonel yardım almanız gerektiğini unutmamalısınız.

Pateklerinizi profesyonel makinalar ile profesyonel kişiler tarafından 1 saat icerisinde yıkanır içindeki ısınmasını önleyen tortular yok olur

Peteği Geri Takın: Petek temizlendikten sonra, peteği geri takın ve contaların doğru bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun. Vana anahtarını veya penseyi kullanarak peteği sıkıca yerine monte edin.

İstanbul tüm ilçelerine seven/24 olacak şekilde hızlı ve kaliteli bir tesisat hizmeti sunmakta olan profesyonel ekibi ile Sayarlar Tesisat, tüm ihtiyaçlarınıza yanıt veriyor.

işini tertemiz yapan gerçekten kaliteli bir insan işini yaparkene sorunların en ince ayrıntısına kadar anlatan bilgi veren bir insan herşey için çOkay teşekkür ederiz

Erzurum’a yeni bir sistem geldi kombi peteklerinizi sökmeden profesyonel makina ile ilaçlama ve temizleme detaylı bilgi için petek servisi arayınız

Report this wiki page